Angke Restoran, Chinese Food yang selalu jadi Favorite!


Ini dia nih satu restoran favorit keluargaku, meskipun uda lama banget berdirinya uda puluhan tahun sejak kecil uda sering mkn kesini, tapi rasa dan kualitas-nya JUARA, gak berubah, tetep aja semua masakan disini enak2..!! Recommended banget, try it!!!

Td malam kami kesini lagi bersama keluarga besar dan memesan menu wajib yang harus dipesan disini, diantara-nya : Cingkong Kepiting, Sup Bakso Ikan dan Ayam PaCamke-nya wajiiiib banget. Beberapa menu lain yang juga recommended, Ikan Gurame masak Tausi dan Lindung cah Fumak (daging belut yang garing, disajikan lengkap dengan sayuran Fumak. Meskipun di restoran lain ada menu serupa tapi yg di Resto Angke ini mantap bgt rasanya..)

Porsi makanan besar2, bisa pilih ukuran medium ataupun Large. Dan sebaiknya kalau mau dtg rame2, booking dulu aja soalnya resto ini selalu rame baik siang maupun malam.. Thumbs up Angke, tetap pertahankan kualitas makanan2mu yah.. 🙂

Lokasi Angke Restaurant :

Komplek Ketapang Indah

Jl. KH Zainul Arifin
Jl. Ketapang
Penjaringan
Jakarta Utara 14440

Telephone: +62 21 6343030

Advertisements

About Myfunfoodiary

Myfunfoodiary.com is a KOL (Key Opinion Leaders) based in Jakarta (Indonesia) focusing on food, travel, and lifestyle to drive faster awareness than traditional marketing tactics through their digital platforms​ such as Website, Instagram, and Youtube channel. They love to share thoughts, and ideas in form of photo and video content for restaurant reviews ranging from local cuisine, gourmet food, and international restaurants, and introduce some of the best food and dining experiences around the world. She also provides travel tips and tricks, and some cooking recipes where entries are updated 2-3 times per week. Mullie and Andy has been featured in many magazine and National TV as follows: - Guest Host for Zaman Now by Trans TV (August 2018) - Top 10 Most Influential Indonesian Food Blogger by Indonesia Tatler (August 2017) - Guest Judges for IRON CHEF INDONESIA aired on RCTI - April 2017 - Guest Host for Sendok Garpu Show aired on Kompas TV - Dec 7, 2014 - As Featured on Traveloka (2018), Trans TV (2016), CLEO Magz Indonesia (2016), Femina Magz (2016), Elle Indonesia (2015), and more

Posted on April 18, 2011, in Foodie + Culinary and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: